Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Završna konferencija projekta „Unapređenje efikasnosti podrške razvoju lokalne i regionalne privrede, kroz inovativne modele komunikacije i saradnje“

25.02.2020

Dana 24.02.2020. održana je završna konferencija projekta „Unapređenje efikasnosti podrške razvoju lokalne i regionalne privrede, kroz inovativne modele komunikacije i saradnje“, koji je u prethodni 18 meseci implementirala Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje“ u saradnji sa šest partnerskih gradova i opština: Grad Požarevac, Grad Smederevo, Opština Velika Plana, Opština Žagubica, Opština Kučevo i Opština Veliko Gradište.

Tokom trajanja projekta ostvaren je niz rezultata sa ciljem unapređenja modela komunikacije između lokalnih samouprava i privrednika iz navedenih opšitna. Kao najvažniji detalj svakako se izdvaja i novoformirana baza privrednih subjekata koja je dostupna na adresi: www.privrednici.rs              

Preko sedamdeset gostiju na konferenciji imalo je priliku da premijerno vidi funkcionisanje navedene baze podataka, kao i da se detaljnije upozna sa rezultatima projekta. Projekat je podržala Razvojna agencija Srbije.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.