Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Pripremljen Priručnik za korišćenje sredstava IPARD programa

21.06.2017

U okviru projekta „Regionalna platforma za ruralni razvoj – Braničevo-Podunavlje u korak sa EU“, a nakon održanih obuka u Regionu, RRA je pripremila i „Osnovne smernice za korišćenje sredstava IPARD programa“.

Priručnik sadrži osnovne informacije o IPARD sredstvima, njihovoj nameni i načinu na koji će ih biti moguće koristiti, a konkretno se fokusira na 3 Mere u okviru kojih se u narednom periodu očekuje raspisivanje prvih konkursa: Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, preradu i marketing poljoprivrednih i ribarskih proizvoda i diversifikaciju ekonomskih aktivnosti na gazdinstvu.

Namenjen je potencijalnim korisnicima: registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, zadrugama, privatnim pravnim licima i MSPP, kao i fizičkim licima – stanovnicima ruralnih sredina i svim zainteresovanim lokalnim akterima uključenim u procese ruralnog razvoja.

Priručnik u elektronskom formatu, možete preuzeti ovde.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.