Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Info dani za studente – promocija preduzetništva

03.11.2014

Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ doo je u prethodnom mesecu organizovala dva Info dana namenjena studentima završnih godina. Oba događaja su organizovana u saradnji sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Požarevcu.. 

Tokom jednočasovnog druženja sa studentima, zaposleni u RRA BP su prezentovali mogućnosti započinjanja sopstvenog biznisa, kao i moguće usluge koje pruža RRA BP početnicima u biznisu i postojećim malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. Studeti su takođe kroz polučasovni film pod nazivom „Da pokrenete, rastete i uspete u malom biznisu-Zajednički cilj“ upoznati sa trenutnim stanjem preduzetništva u zemlji kao i primerima dobre prakse započinjanja sopstvenog biznisa.

Za mesec Novembar su planirana još 2 Info dana za učenike završnih godina srednjih škola. Info dani će biti organizovani u saradnji sa Politehničkom školom i srednjom Ekonomskom školom iz Požarevca.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.