Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

FINALNA KONFERENCIJA PROJEKTA “PODRŠKA IZVOZU MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIKA U REPUBLIKU BUGARSKU“

28.04.2017

Dana 26.04.2017. u Press Centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu, održana je Finalna konferencija projekta „Podrška izvozu MSPP u Republiku Bugarsku“. Projekat je realizovala Jugoistočna razvojna mreža (Asocijacija akreditovanih regionalnih razvojnih agencija južne i istočne Srbije) koju čine:

- Regionalna Razvojna Agencija – „Jug“

- Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

- RARIS, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

- Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje“

Projekat je finansirala Razvojna agencija Srbije u okviru svog Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi u 2016. godini.

  • izrađena Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“. Ova studija je definisala šest najperspektivnijih sektora i 23 delatnosti u kojima je moguće ostvariti dobre izvozne rezultate u Bugarskoj. Studija je na taj način postala  smernica i pokazatelj pravca u kojima izvozni napori mogu da se usmere i daju pozitivne rezultate;
  • izrađen i  štampan „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ koji predstavlja praktičan alat za MSPP u pravcu povećanja izvoza u Bugarsku;
  • realizovane obuke o izvozu u Bugarsku za predstavnike MSPP-a u jugoistočnoj Srbiji.

Svi glavni rezultati projekta: Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“ i  „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ su dostupni na internet stranici Jugoistočne razvojne mreže.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.