Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Aktivnosti tokom jula 2014. godine

29.07.2014

Tokom meseca jula, 2014. godine, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je, odmah nakon dobijanja Akreditacije od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva privrede RS, započela aktivnosti u sprovođenju Standardizovanog seta usluga, kao i ostalih programa koje Akreditacija podrazumeva. 

Tokom jula održane su dve obuke: Obuka za početnike u biznisu – Start up obuka i Obuka u pripremi za jedinstveno Evropsko tržište. Ukupan broj polaznnika bio je 23.

Pored toga, održana je promocija Programa podrške razvoju konkurentnosti MMSP i zadruga u 2014. godini, kao i čitavog Standardizovanog seta usluga, 19.jula u Velikom Gradištu.

Izrađen je i jedan predlog projekta na aktuelni poziv Kancelarije za ljudska i manjinska prava: Konkurs za projekte udruženja radi unapređenja položaja i statusa Roma u Republici Srbiji.

Projekat nosi naziv „Razvoj preduzetničkog duha mladih Romkinja i Roma u Braničevsko-Podunavskom regionu sa fokusom na samozapošljavanje“, vodeći partner je Savez romskih nevladinih organizacija „Smederevski forum“ iz Smedereva, a partneri su Udruženje Roma Braničevskog okruga iz Požarevca i Društvo ROM Veliko Gradište.

Petak, 18. jula 2014. godine

U Velikom Gradištu, održana je promocija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške konkurentnosti MSPP i zadruga u 2014. godini. Program inače sprovodi Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa Akreditovanom Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“. Promociji su prisustvovali privrednici iz Velikog Gradišta i okoline. 

Utorak, 01. jula 2014. godine

Obaveštavamo sve poslovne partnere da je 30. juna 2014. godine, RRA „Braničevo-Podunavlje“ doo, Požarevac, potpisala ugovor o Akreditaciji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj. Ovim se svrstala u red Akreditovanih RRA, čime se stiču uslovi za sprovođenje programa i projekata Vlade i Ministarstva privrede na teritoriji Braničeva i Podunavlja. Prva akreditacija se izdaje na period od dve godine, a svaka naredna na period od 5 godina.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.